Lidmaatschap

Overweegt u bij GTS te komen sporten dan mag u of uw kind vrijblijvend twee proeflessen volgen. Dit hoeft u bij de recreatie uren niet van te voren aan te kondigen maar mag wel, vul dan het contactformulier op de home pagina in , in de school vakanties is er geen les en let op sommige lessen zijn vol, kijk dan even of er nog zo’n zelfde les op een andere dag of tijd is. Op het lesrooster op deze website kunt u zien waar en wanneer de lessen gegeven worden. Hier staan ook de leeftijden bij in (school) groepen. Ga naar de les die u of uw kind wilt volgen, neem sportkleding mee en doe mee. Zijn de proeflessen bevallen dan kunt u vervolgens een inschrijfformulier vragen aan de leiding van de groep, of u download het onder aan deze pagina. Deze kunt u dan de volgende les weer bij de leiding inleveren. Halverwege het jaar komen is geen probleem, het lesgeld word dan naar rato berekend.

Ook is er de mogelijkheid om een strippenkaart te nemen met 10 uur les, dit is geschikt voor mensen die niet elke week kunnen komen maar het toch leuk vinden om af en toe mee te doen . Vraag de strippenkaart aan bij uw/de trainer.

Informatie over de contributie kunt u vinden in het menu onder contributie, of u kunt mailen met ledenadmi.gts@gmail.com

U gaat het lidmaatschap aan voor één heel (school) jaar, bij tussentijds afmelden wordt geen contributie terug betaald. Op zeggen van het lidmaatschap moet voor 15 juni.

Heeft u vragen? mail dan naar :gtsinformatie@gmail.com Bij vragen en of klachten graag de naam van het lid en de lesdag en tijd en groep (b.v. meisje gym) in de mail vermelden, dan kunnen we de mail zo goed mogelijk beantwoorden.

Heeft u wijzigingen in het lidmaatschap of wilt u het lidmaatschap beëindigen mail dan naar : ledenadmi.gts@gmail.com