Turnsters geplaatst voor het NK.

beheerder

Vijf dames van Gymnastiek & Turnvereniging  Stedebroec (GTS) hebben zich weten te plaatsen voor het Nederlands kampioenschap meerkamp turnen. En twee daarvan ook nog voor  een toestelkampioenschap.
Alicia Appelman (pupil N2) had als eerste haar halve finale wedstrijd, zij behaalde in de kwartfinale al een gouden medaille.  Ook de halve finale turnde zij goed en plaatste zich voor de NK finale.
Dané de Jonge (jeugd N4), Amber Kessens en Demi Vogel (beide jeugd N3) en Lisa v/d Velde ( 3de divisie senior) kwamen alle vier in het weekend van 14 en 15 april uit op de halve finale. Dané plaatste zich als 7de voor het NK en wist zich ook nog als eerste te plaatsen voor de  toestel kampioenschappen balk.  Amber werd 15de en verdiende daarmee ook een plaats voor het NK. Helaas heeft Demi zich net niet geplaatst voor de meerkamp finale. Lisa turnde een mooie nette wedstrijd en viel in de prijzen met brons. Ook behaalde ze een toestelfinale vloer . Lynn van Ooy (junior 1ste divisie) turnde haar wedstrijd een week later en is ook door naar het NK en  heeft een toestelfinale balk.