Nieuwsbrief november

beheerder

Beste leden, ouders en/of verzorgers,

 

Voor u ligt alweer de tweede nieuwsbrief van dit seizoen.

Als bestuur willen wij graag de betrokkenheid vergroten binnen onze vereniging, daarom ook nu wederom een nieuwsbrief waarin wij u informeren over het wel en wee van onze vereniging.

Nieuw: Pilates

Elke dinsdagmorgen van 10 tot 11 uur in gymzaal Oostersluis. Speciaal bedoeld voor dames in de leeftijd 35+.

Pilates is een training waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is. Het versterkt en rekt je spiergroepen met als resultaat een sterk maar ook soepel lichaam. Nieuwsgierig geworden? Loop gewoon even binnen en kijk wat Pilates voor je lichaam kan doen.

 

Districtswedstrijd turnen dames

Op 19 en 20 januari a.s. organiseert GTS haar jaarlijkse (vanuit KNGU verplichte) districtswedstrijd (selectiewedstrijd turnen op districtsniveau voor meisjes in de leeftijd vanaf 8/9 jaar). De wedstrijd vindt plaats in Sporthal De Koggehal in De Goorn. Voor de onkosten die gemaakt worden hebben wij al 1 sponsor gestrikt (Univé), meerdere sponsors zijn welkom (wordt natuurlijk ook aan gewerkt).

 

Verder gaan wij dat weekend een tombola/verloting organiseren. Hiervoor zijn wij nog op zoek naar leuke prijsjes. Mocht je iets hebben liggen (wel nieuw natuurlijk) of iets willen sponsoren hierin, dan horen wij dit graag! (afgeven kan eventueel bij je trainer). Alles is welkom!

 

Voor tijdens de wedstrijd zelf hebben wij veel vrijwilligers nodig (catering, kassa, lootjes verkopen, jurymeisjes, jurytafel, opbouwen en afbreken etc.). Dus houd de datum vrij en kom helpen!

 

Districtswedstrijd turnen heren

Op zaterdagmiddag 15 december a.s. organiseert GTS in de turnhal ook een wedstrijd voor de rayon turnjongens, voor verenigingen uit de regio Mid-West (ons district).

Dit is een kleinere wedstrijd dan de eerder hierboven genoemde dameswedstrijd.

Een mooi evenement dat wel enige aandacht verdient.

Hulp met het verplaatsen van de tribune van de Kloet naar GTS (en weer terug) is van harte welkom, ook als iemand een vrachtwagen beschikbaar heeft voor het vervoer van de tribune horen wij dat graag.

Wellicht dat wij hier ook een (kleine) verloting/tombola op gaan zetten (afhankelijk hoeveel prijsjes er gesponsord worden).

Nieuwsgierig? Kom gerust kijken!

 

Wij hebben op rayon/district niveau een kleine groep jongens  (leeftijd vanaf ca. 7/8 jaar) die turnen in de selectie. Nieuwe aanwas is meer dan welkom!

Aanmelding voor een proefles kan via de mail naar ledenadmi.gts@gmail.com.

Proeflessen worden gepland op de woensdag (18.00-20.00 uur).

 

 

 

 

Vacatures trainers

Net als andere gymverenigingen zijn ook wij dringend op zoek naar nieuwe trainers. Bent u of kent u iemand die enige ervaring heeft met de gymsport en goed om kan gaan met kinderen?

Dan komen wij graag in contact!

Voor de volgende lessen zoeken wij mensen: Recreatiegym voor de groep 1-2 en 3-5, Recreatie turnen groep 3-4 en 5-6, Selectie turnen meisjes onderbouw, Free run groep 3-4 en 5-8.

 

We proberen het nog een keer: HULP GEVRAAGD

We hebben het best druk zo met GTS naast onze gewone dagelijkse bezigheden. Dit doen wij met veel plezier en geheel vrijwillig. Om de druk wat te verlagen (en de activiteiten beter te verdelen) zoeken wij daarom enthousiaste nieuwe bestuursleden die graag betrokken zijn bij het wel en wee van onze vereniging. Er zijn nog genoeg zaken op te pakken (en ook zeker te verbeteren!).

Naast algemene bestuursleden zoeken wij ook één (of twee) commerciële kanjer(s) die het sponsorbeleid op poten wil gaan zetten. Zeker met een verhuizing in het vooruitzicht kunnen wij sponsoring zeer goed gebruiken (zowel financieel als in materialen).

Dus schroom niet, meld je aan via ledenadmi.gts@gmail.com en kom kennismaken met ons!

Nog een laatste mededeling: denken jullie nog aan privacy verklaring? Voor degenen die deze nog niet hebben ingevuld, willen jullie dit nog doen en hem afgeven bij de train(st)er. Bedankt!

 

Hartelijke groeten,

 

Bestuur GTS

 

Cor, Adriana, Marie-José, Marja en Bianca