Veelgestelde vragen


GTS Stedebroec vult de vragen regelmatig aan.

Staat uw vraag niet bij de veelgestelde vragen? Stel deze dan via ons contactformulier. Via dit formulier kunt u ons ook laten weten wat u van ons werk of van onze site vindt. We stellen dit zeer op prijs.

Binnen onze vereniging bieden we een groot aantal lessen aan. Voor elke leeftijd is er wel een geschikte activiteit te vinden. Ons aanbod bestaat onder andere uit: recreatiegym, turnen, freerunnen, trampolinespringen, total workout en conditietraining. Voor het meest actuele overzicht kijkt u op het lesrooster
Vrijblijvend kunnen twee proeflessen worden gevolgd. Van te voren aanmelden is niet nodig, maar mag natuurlijk wel. Dit kan via het contactformulier op de website. Op het lesrooster op deze website kunt u zien waar en wanneer de lessen gegeven worden. Hier staan ook de leeftijden bij in (school) groepen. Ga naar de les die u of uw kind wilt volgen, neem sportkleding mee en doe mee. Zijn de proeflessen bevallen, dan vraagt u een inschrijfformulier aan de leiding van de groep. Of u kunt deze downloaden via de website.
Lid worden kan door het inschrijfformulier ingevuld in te leveren. Dit kan op twee manieren: via de leiding, of door het formulier Inschrijfformulier. te downloaden op onze site.
De kosten van het lidmaatschap zijn afhankelijk van het aantal uren dat gesport wordt en de leeftijd. Voor een actueel overzicht van de contributie
De lessen worden op verschillende locaties gegeven. En staan vermeld in het lesrooster
Ook die mogelijkheid bieden we aan met de “strippenkaart”. Hoe dit werkt, leest u hier: Strippenkaart.
Het lidmaatschap kan alleen worden opgezegd voor 15 juni van een kalenderjaar. Dit kan bij de ledenadministratie via: ledenadmi.gts@gmail.com. Bij tussentijdse opzeggingen (dus opzeggingen ná 15 juni) is de contributie voor een heel jaar verschuldigd en worden geen contributiegelden terugbetaald. Wel kan, wanneer ruimte aanwezig is in de groep, gewisseld worden van les: bijvoorbeeld van gym naar trampolinespringen, of van freerunnen naar Panna. Alleen wanneer sprake is van bijzondere situaties, dit is ter beoordeling aan het bestuur, kan van deze opzegtermijn en contributieverplichting worden afgeweken.
Het actuele vakantierooster vindt u hier
In genoemde periode en op de genoemde data, vinden er geen lessen plaats. Deze lessen zijn niet meegerekend in de contributie. Ook worden deze lessen niet ingehaald.
Trainen bij de selectie gebeurd op uitnodiging van de trainer(s).

Trainen bij de selectie betekent dat er meer uren in de week getraind gaat worden. En dat er aan wedstrijden meegedaan wordt. De contributie wordt berekend op basis van het aantal trainingsuren: Contributie Deelname aan de wedstrijden is niet inbegrepen bij de contributie.

Zodra is ingeschreven voor een wedstrijd, bestaat een betalingsverplichting van het wedstrijdgeld. Ook als niet wordt deelgenomen aan de betreffende wedstrijd(en). Bijvoorbeeld door ziekte of blessure. Dit is een regel van de KNGU. De wedstrijdgelden zijn niet inbegrepen bij de contributie en worden apart in rekening gebracht. Wedstrijden worden geturnd in het wedstrijdpak van GTS. De aanschaf van het GTS wedstrijdpak is verplicht wanneer deelgenomen wordt aan wedstrijden. Zie ook: clubkleding