Jumparound of grote trampoline.

Recreatie: jump around:

Je bent op zoek naar iets nieuws? Je wilt uitdaging, gezelligheid en vooral actie? Dan moet je bij de springgroepen van GTS zijn! Deze groepen houden zich bezig met alles wat met springen te maken heeft zoals: grote trampoline, minitrampoline met en zonder pegasus of kast en tumbling. Ook hebben we een Airtumbling, een opblaasbare tumbling baan, waarop je allerlei spectaculaire sprongen kunt maken.
Alle springlessen worden gegeven in de turnhal van GTS, met een permanente opstelling van alle toestellen. Ook is er een valkuil aanwezig om op een veilige manier te landen.
Je kunt bij GTS op recreatief niveau mee springen in de lessen van Jump Around. Wil je richting wedstrijden dan zijn er de selectiegroepen van Groepsspringen/Teamgym waarin leden op regionaal en landelijk niveau mee doen.
Er zijn groepen voor springers van 6 tot en met 12 jaar en groepen voor leden van 13+.

Je voelt je als een vogel in de lucht. Afzetten en hup…hoog, steeds hoger zweven. Draaien, schroeven. Zo zweef je door de lucht. Neerkomen op de verende mat en hup…weer omhoog! Een salto, gestrekt of gehurkt. Dat is trampolinespringen. Om hoge, maar vooral mooie sprongen en salto’s te maken, moet je al je spieren perfect kunnen beheersen. En dat lukt alleen door te oefenen. Je kunt bij GTS trampolinespringen op recreatief en wedstrijd niveau
De wedstrijdspringers doen mee aan wedstrijden die worden georganiseerd door het hele land. De GTS springers doen mee aan de individuele én synchroonwedstrijden.