Onderlinge wedstrijd 11 juni 2017

beheerder

Om 8.45 uur komen de eerste deelnemers en hun ouders/ toeschouwers binnen. De wedstrijd kan beginnen, de meisjes lieten mooie oefeningen zien. Zweet op het voorhoofd en de kriebels in hun buik. Netjes de jury groeten, het is best heel eng. Ook het vele publiek geeft extra spanning. Maar…uiteindelijk lukt het! Iedereen heeft super zijn best gedaan.
De netste oefeningen winnen. Deze meisjes kregen een medaille.

In groep 3,
plaats 1 – Elaine Robeek
Plaats 2 – Selina Appelman
Plaats 3 – Roos Bakker

Groep 4
plaats 1- Lesly Ketlaar
plaats 2- Gina van Geuns
plaats 3- Finet Jetsen

Op dezelfde tijd in de freerun hal kwamen de kleuters en hun ouders binnen. De zaal nodigde uit tot spelen en dat mag natuurlijk.

Als we van start gaan moeten er eerst namen worden opgenoemd en opgeschreven. Dan maken wij er 3 groepjes van. Gelukkig waren Bente en Renske die er geweldig hielpen. Ieder kreeg een eigen groepje. Op de balk, de lange, mat, de kast met plank en het rekstok lieten de kinderen van alles zien. Mooie oefeningen, die niet voor mogelijk werden gehouden. Daar kunnen de kinderen trots op zijn. Aan het einde was er nog tijd om te spelen. Lekker springen en klimmen en zwaaien aan het touw. Intussen werden de diploma’s ingevuld. Uit eindelijk verzamelden alle kleuters zich in een lange rij en onder applaus liepen ze naar de lange mat, waar ze hun diploma, vaantje en snoepje kregen. Met warme wangen konden ze weer mee naar huis.

Bij de tweede wedstrijd waren er flinke kriebels en zenuwen. De grotere meiden lieten mooie, soms zelf bedachte oefeningen zien. Super hoor!

Bij deze groep deed ook een groepje van meester Roy mee. Ieder probeerde op zijn niveau het beste te laten zien, top!
Plaats 1 – Christos Karas
plaats 2 – Merlijn Horn
plaats 3 – Ellen Slijkerman.

Ook bij deze groep waren er medailles te winnen.

Groep 6,
plaats 1 – Marike Lakeman
Plaats 2 – Kaitlyn Dongeren
Plaats 3 – Cyara Ruyter Bruyn

Groep 7-8 en vo
plaats 1 – Jessica de Pauw
plaats 2 – Sophie Courant
plaats 3 – Caro Kager

Als laatste groep startte de springgroep. Een nieuwe groep die deelnam aan de onderlinge wedstrijd. Van recreatie tot selectie niveau, leuk om van zo dicht bij prachtige sprongen te zien. Ook hier waren er medailles te winnen.

Bij de meisjes, plaats 1, -Floor Schouten en plaats 2, -Sascha Vriend.

Bij de jongens, plaats 1, -Quint Plaats 2, Tycho plaats 3, Sven

Bij de oudere jongens, plaats 1, -Daan en plaats 2 – Randy

Tot volgend jaar bij de onderlinge wedstrijd 2018 !