Loop mee en sponsor GTS !

beheerder

Bij deze informeren wij jullie over een geweldig sportief evenement!

Het evenement
Op zondag 3 september vindt de Enza Zaden Vooroeverloop plaats. Een pracht van een halve marathon langs het IJsselmeer! Nieuw dit jaar is de Kids Run: een run van 1 of 2 km voor kinderen t/m 16 jaar.
De Enza Zaden Kids Run draagt verenigingen een warm hart toe. Daarom wordt per deelnemer € 5,- overgemaakt naar de club naar keuze. Voor GTS hebben we een flink aantal startbewijzen weten te regelen!! Dus meld je aan en ren voor onze club! Het geld kunnen we echt héél erg goed gebruiken voor nieuwe materialen.

Sponsors
En om het nóg leuker te maken: we dagen je uit om zelf nog extra sponsors te vinden. Opa’s, oma’s, tantes, ooms, buren, vrienden……..het maakt niet uit! Vraag ze allemaal om jouw run en sportieve prestatie te sponsoren! Voor het lid met het hoogste sponsorbedrag, is een leuke prijs beschikbaar.
Dus: ren mee!

Meedoen?
Natuurlijk wil jij ook meedoen :-). Je kunt je aanmelden door een berichtje te sturen naar gtsinformatie@gmail.com. Vermeld daarin: je naam en je leeftijd en het aantal kilometers (1 of 2) dat je wilt gaan lopen.
Je ontvangt van ons dan een bevestiging terug én een sponsorformulier waarmee je langs al jouw sponsors kunt gaan.

Waar is het?
De Kids Run start zondag 3 september om 10.00 uur bij het Stoommachinemuseum, Oosterdijk 4, 1671 HJ te Medemblik. Na afloop van de loop is er voor alle deelnemers een leuk presentje.

Vervoer
Wil je graag meedoen, maar heb je geen vervoer: laat ook dat dan graag even weten in je berichtje. Dan gaan wij op zoek naar een oplossing om je bij de start te krijgen.

Meer informatie?
Wil je meer weten over de Kids Run? Of misschien heb je belangstelling voor de andere afstanden van de Vooroeverloop: https://vooroeverloop.nl/het-evenement/#onderdelen

Tot ziens aan de start in Medemblik!
Bestuur en trainers GTS.